0709 - 51 45 94info@solidmaleri.se

Hjälp med kakel av kunniga målare i Lund

Vi hjälper dig med ditt kakel

Kunniga målare

Vårt företag, Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB, hjälper alla som behöver hjälp av en målare i Lund eller dess omnejd.Vi åtar oss både små- och stora uppdrag åt såväl privatpersoner som företag. Detta gäller generellt för alla tjänster och inte bara för våra tjänster inom måleri. Vi försöker alltid att hålla en så hög, kvalitativ och sofistikerad nivå på alla arbeten. Vi arbetar dessutom väldigt noggrant och strukturerar vårt arbete, så att resultatet skall bli så bra som möjligt. Inom måleri, så hjälper vi både till med så kallad utvändig målning som invändig målning. Ett urval av våra tjänster är:

  • fönsterrenovering
  • fasadmålning och takmålning (även plåtfasader)
  • tapetsering
  • målning med härdplaster (epoxi)
  • våtrumsmålning
  • sprutmålning av luckor och dörrar med mera
  • heta arbeten

Våra kunniga målare i Lund

Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB är ett företag som man med fördel kan ta hjälp av, då man är i behov av hjälp med någonting inom kakel i Lund eller dess omnejd. Vi är ett företag som är väldigt månt om sina kunder. Vi skräddarsyr därför våra lösningar, så att det skall passa dig som kund så bra som möjligt. Vi erbjuder hjälp med allt från kök och badrum till hall och tvättrum. Vi arbetar med kakel, klinker och sten, så välj vilket av dessa material som just du vill använda dig av och vi löser det. Det kan vara bra att känna till, att här hos oss på Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB, så används enkom behöriga elektriker och rörmokare.

När man anlitar oss, så får man alltid ett perfekt resultat, som man kan vara fullständigt nöjd med. Vi försöker alltid att hålla så låga priser som möjligt, utan att kvaliteten eftersätts. Vi ser fram emot att kunna påbörja arbetet hos dig.